Ηλεκτροαντλητικά Αθανασόπουλος
Τρίπολη Πελοπόννησος


Η επιχείρησή μας “Ηλεκτροαντλητικά Αθανασόπουλος” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη, δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο των γεωτρήσεων και των ηλεκτρικών πινάκων προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλης ποιότητας.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο έχει φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Τρίπολη και σε όλη την Πελοπόννησο στοχεύοντας πάντα στην απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

 
  μπορούμε να αναλάβουμε γεωτρήσεις παντός τύπου καθώς και τη σχεδίαση, την κατασκευή και την συντήρηση ηλεκτρικών πινάκων υποβρύχιων αντλιών γεωτρήσεων και αντλιών επιφάνειας.

Ο σύγχρονος στόλος μηχανημάτων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας στις γεωτρήσεις μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε σχετικό έργο επιθυμείτε να μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας και βαθμού δυσκολίας.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου σας προσφέρουμε πομόνες, μοτέρ, υποβρύχιες αντλίες και πολλά ακόμα σχετικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Στόχος μας είναι η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε πρόκληση του αντικειμένου μας αλλά και η πλήρης ικανοποίηση κάθε πελάτη πελατών μας.   
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να σας δώσουμε ποιοτικές λύσεις σε ότι αφορά γεωτρήσεις και τους ηλεκτρολογικούς πίνακες που διαθέτετε καθώς και για οποιαδήποτε απορία για τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη και όλη την Πελοπόννησο.